Tandartsinformatie

DentallXS

DentallXS is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten tandtechniek zoals; (implantaat) kroon-, en brugwerk, flexibele protheses, frameprotheses en gebitsbeschermers sinds 2005. Wij leveren hoge kwaliteit tandtechniek, bespaar 40 tot 50% op de gangbare tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid uw patiënten een betaalbaar alternatief aan te bieden, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit.

5 jaar garantie op al onze producten

DentallXS kan zeer voordelig tandtechnische producten leveren. Wij stellen, net als uw, hoge eisen aan de kwaliteit, de levertijd en een goed passende kroon of brug. Wij werken met zeer ervaren tandtechnici en maken gebruik van de beste reguliere materialen en legeringen van merken zoals: Vivadent Ivoclar, Argedent, Noritake en Dentsply. Door samenwerking met ons tandtechnisch partnerlaboratorium in Hong Kong zijn wij in staat om voordelig in te kopen. Hierdoor kunnen wij voor scherpe tarieven leveren zonder op de kwaliteit van onze producten in te leveren. Uiteraard wordt al het werk nog eens extra gecontroleerd in ons tandtechnisch laboratorium in Nederland.

Kleine aanpassingen kunnen hier binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Al het kroon- en brugwerk van DentallXS wordt geleverd met 5 jaar garantie, eerste 2 jaar 100%.

Kwaliteit en snelle levering

Ons laboratorium maakt gebruik van de nieuwste technieken, er wordt veel aandacht besteed aan esthetiek, randaansluiting, occlusie en articulatie. De werkzaamheden voldoen aan de EU-richtlijn medische hulpmiddelen 93/42 EEC en vinden plaats onder ISO 9001:2008, ISO 13485:2003, CE en Damas certificering. Wij hanteren een levertijd van 10 werkdagen in Noord-Holland en 12 werkdagen daarbuiten.  Bij het werkstuk ontvangt u twee identieke facturen, een voor u en een voor de patiënt. Hierop staat een volledig overzicht van de gebruikte materialen, de samenstelling, de leveranciers en lotnummers.

Werkstukken worden bij uw praktijk opgehaald en afgeleverd !