Werkwijze

U wilt een tandtechnisch werkstuk bij DentallXS laten maken:

Stap 1- Kroon, brug of een ander werkstuk bestellen.

  • Vul het aanmeldformulier in of neem telefonisch contact met ons op 075-6161232. U kunt ons ook bellen voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin wij onze werkwijze kunnen toelichten en enkele werkstukken kunnen laten zien.

Stap 2- Ontvang ons servicepakket/download ons orderformulier. Het werk wordt opgehaald bij uw praktijk.

  • Zodra het aanmeldformulier door ons ontvangen is sturen wij u een orderformulier, verpakkingsmateriaal en inpakinstructies op.
  • Indien uw praktijk in Noord-Holland is gevestigd, zal het werkstuk door de koerier van DentallXS bij uw praktijk worden opgehaald. Buiten Noord-Holland wordt het werkstuk opgehaald door een koerier van DHL of via de werkkast van uw tandarts met PS/Nachtdistributie.

Stap 3- Ontvang het werkstuk retour Binnen 10 werkdagen

  • Binnen Noord-Holland heeft u het werkstuk binnen 10 werkdagen retour bij uw praktijk. Buiten Noord-Holland wordt het werkstuk binnen 12 werkdagen afgeleverd door een DHL koerier. Voor implantaatwerkstukken houden wij 15 werkdagen.
  • Bij het werkstuk zitten 2 facturen, een voor u en een voor de patiënt. Op de factuur staat een volledig overzicht met productinformatie zoals de gebruikte materialen, leveranciers en lotnummers.
  • De factuur dient binnen 14 dagen te worden overgemaakt aan DentallXS. Bij meerdere facturen wordt er eind van de maand een maandfactuur verzonden.